slova-home

Gde Izvirem

Dolazim iz jednog od najlepših okruženja – sa hiljadu godina starog izvora Banje Vrujci u severozapadnom delu Srbije. Smeštena sam u živopisnoj dolini reke Toplice , u podnožju planina Suvobor, Divčibara i Rajca. Moj dom, Banja Vrujci je pravi dragulj ovog regiona zahvaljujući izvorima tople, slabo mineralne i radioaktivne, kalcijumsko-magnezijumske vode koja se koristi za lečenje reumatizma, artritisa i steriliteta. Banja Vrujci je zaslužila epitet banje koja leči. Tragovi materijalne kulture i popularne tradicije nam pokazuju da je region oko Banje Vrujci bio naseljen još od antičkih dana jer su oblasti oko lekovitih izvora oduvek bili najpogodnija mesta za život.

Ko Sam Ja

Moje ime je VODAVODA. Sastavljena sam i dizajnirana od strane prirode na dubini od 605 metara. Kroz slojeve krečnjaka prirodno sam filtritana, potpuno bistra i biološki čista. Zahvaljujući dobro izbalansiranom sastavu savršeno sam jedinstvo minerala i soli, idealna za svakodnevno korišćenje. Moju autentičnu čistoću čuva flaširanje direktno sa izvora bez prerade. Mnogi me pitaju zašto sam kockasta? Svaka moja kapljica u sebi nosi život i ja sam spona između čoveka i prirode. Izabrala sam onu ambalažu koja je jedinstvena, racionalna i pragmatična i prilagodila ga vašim potrebama kako bih vam bila pri ruci u svakom momentu.

Moja Misija

Priroda je moj dom, a ja svoj dom čuvam. U mojoj glavnoj misiji da donesem ljudima najbolje iz prirode, trudim se da sačuvam moju, ali i životnu sredinu svih nas. Zato se moje flaširanje vrši korišćenjem moderne tehnologije koje obezbeđuje savršene uslove rada bez zagađenja životne sredine. Najnaprednija proizvodnja ne narušava okolinu jer ne postoji dodatna obrada niti prerada.

Zašto Da Izaberete Baš Mene

Zato što u sebi kombinujem najbolje u klasi tehnologije, kvaliteta ali i vodećih stručnjaka koji se svakoga dana brinu o tome da u svom autentičnom obliku stignem do svakoga od vas.

Zašto Da Izaberete Baš Mene

Zato što u sebi kombinujem najbolje u klasi tehnologije, kvaliteta ali i vodećih stručnjaka koji se svakoga dana brinu o tome da u svom autentičnom obliku stignem do svakoga od vas.